Help en ondersteuning

Zelf problemen oplossen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen
Zoek op een foutbeschrijving of foutnummer, dat in elk foutbericht wordt weergegeven, voor stapsgewijze oplossingen.

Controleer de Windows Update-nieuwsgroep
Kijk of iemand anders een oplossing voor het probleem heeft gevonden of schrijf over een probleem als u hulp van andere gebruikers wenst. (Sommige discussies zijn alleen in het Engels beschikbaar.)

Hulp inschakelen

Bezoek de on line Hulp en Ondersteuning
U vindt hier koppelingen naar artikelen in de Knowledge Base (KB) en andere bronnen, zoals ondersteuning via e-mail, on line ondersteuning en telefonische ondersteuning. (In sommige gevallen worden kosten in rekening gebracht.) Als de informatie alleen in het Engels beschikbaar is, kunt u extra hulp van Microsoft krijgen in uw land of regio.

Verzend een probleemrapport
Als u het probleem niet kunt oplossen met de bovenstaande opties, vult u een on line rapport in en vermeldt u hoe de medewerkers van de ondersteuningsdienst het beste contact met u kunnen opnemen. Als het formulier niet beschikbaar is in uw regio of land, kunt u telefonische ondersteuning krijgen.Ondersteuning voor bètasoftware
De ondersteuning voor bètasoftware verschilt per product. Wij raden u ten zeerste aan om de informatie over bètasoftware of -updates te lezen voordat u deze installeert.