Súgó és támogatás

Önálló problémamegoldás

Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre
Lépésenkénti útmutatást kap a probléma megoldásához, ha a hiba leírása vagy a hibaüzenetekben megjelenő hibaazonosító szám alapján keres segítséget.

Windows Update hírcsoport felkeresése
Megtudhatja, hogy valaki más megoldotta-e már a problémát, illetve beírhatja problémáját, amelyre más felhasználók megoldást nyújtanak. (A vitafórumok egy része csak angolul érhető el.)

Segítségkérés

Keresse fel a Support Center webhelyet
Itt tudásbáziscikkekre és más forrásokra mutató hivatkozásokat talál (e-mailes, internetes és telefonos támogatási lehetőségeket). (Egyes esetekben díj ellenében vehetők igénybe.) Ha bármely információ csak angol nyelven érhető el, saját országa vagy térsége Microsoft-képviseletétől szerezhet további segítséget.

Problémabejelentés küldése
Ha a fenti lehetőségekkel nem sikerül megoldania a problémát, töltse ki az online hibabejelentőt, és közölje a támogatási szakemberekkel, hogyan vehetik fel Önnel a kapcsolatot. Ha az Ön országában vagy térségében nem érhető el az űrlap, kérjen telefonos támogatást.Még ki nem bocsátott (béta-) szoftverek támogatása
A még ki nem bocsátott szoftverek támogatása termékenként különböző. Kifejezetten ajánljuk, hogy mielőtt telepítené az ilyen szoftvereket vagy frissítéseket, olvassa el az ezekre vonatkozó részletes adatokat.