Opties voor beheerders

Meerdere besturingssystemen bijwerken
Als u updates voor alle Windows-besturingssystemen wilt selecteren, zoals software-updates voor servers en updates voor stuurprogramma's (hardware), zoekt u in de Windows Update-catalogus.

Het updateproces voor netwerken beheren
Als u een update wilt uitvoeren voor Windows-besturingssystemen en andere Microsoft-producten binnen de firewall van het bedrijf, gebruikt u Windows Server Update Services. Met deze oplossing (voorheen Software Update Services (SUS) 2.0) kunnen beheerders onder andere bepalen voor welke systemen de update moet worden uitgevoerd, welke updates moeten worden verwijderd en wat het gebruikersinteractieniveau is. Tevens kunnen ze de frequentie en prioriteit van updates plannen.

Opmerking:
  • De Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) zoekt en meldt ook algemene configuratiefouten die betrekking hebben op de beveiliging en kan u helpen bij het installeren van de ontbrekende beveiligingspatches op computers met Windows.
  • Als u wilt weten welke updates door Automatische updates, Windows Update en Windows Server Update Services worden verzorgd, leest u de Veelgestelde vragen over Windows Update .

Meer updates