Lehetőségek rendszergazdáknak

Több operációs rendszer frissítése
Ha a különböző Windows operációs rendszerekhez kiválasztott frissítések, köztük a kiszolgáló- és illesztőprogram- (hardver-) frissítések közül szeretne válogatni, végezzen keresést a Windows Update katalógusban.

Hálózati frissítési folyamat kezelése
A vállalati tűzfalon belül futó Windows operációs rendszerek és más Microsoft-termékek frissítésére a Windows Server Update Services szolgáltatást használhatja. Ez a megoldás (amely korábban a Software Update Services (SUS) 2.0 nevet viselte) segítséget nyújt a rendszergazdáknak a frissítendő célrendszerek kiválasztásához, a felhasználói beavatkozás szabályozásához, a frissítések eltávolításához, valamint a frissítések gyakoriságának és prioritásainak beállításához.

Megjegyzés:
  • A Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) megvizsgálja a Windows rendszerű számítógépeket, hogy nem jellemzik-e őket bizonyos gyakran előforduló téves biztonsági beállítások, és segítséget nyújt a biztonsági frissítések telepítéséhez.
  • Ha gyorsan át szeretné tekinteni, hogy milyen frissítések érhetők el az Automatikus frissítés, a Windows Update és a Windows Server Update Services révén, olvassa el a Windows Update Gyakran ismétlődő kérdések rovatát .

További frissítések letöltése