[Virheen numero: 0x8DDD0001]
Tarkista päivitykset, joiden asennus epäonnistui Ennen kuin voit jatkaa, sinun on lisättävä tämä sivusto Internet Explorerin luotettavien sivustojen luetteloon.

Jos et muuta suojausasetuksia ja salli ActiveX-komponentteja ja aktiivisia komentosarjoja, sivusto ei pysty määrittämään tietokonetta koskevia päivityksiä ja näyttämään niitä. Paras tapa tehdä muutokset laskematta asetusten suojaustasoa on määrittää tämä sivusto luotettavaksi sivustoksi. Tällöin suojausasetukset estävät muiden sivustojen mahdollisesti vahingolliset ActiveX-komponentit ja aktiiviset komentosarjat, mutta pystyt lataamaan tarvitsemasi päivitykset.

Voit määrittää sivuston luotettavaksi sivustoksi seuraavasti:

 1. Valitse Internet Explorerin Työkalut-valikosta Internet-asetukset.
 2. Valitse Suojaus-välilehdestä Luotettavat sivustot.
 3. Valitse Sivustot ja kopioi ja liitä seuraavat osoitteet Lisää tämä Web-sivusto vyöhykkeeseen -tekstiruutuun.
  Voit lisätä vain yhden osoitteen kerrallaan, ja sinun on valittava jokaisen lisäyskerran jälkeen Lisää. Huomaa, että Edellytä palvelimen vahvistus (https:) vyöhykkeen Web-sivustoille -valintaruudun valinta on ehkä poistettava.
  • http://update.microsoft.com
  • https://update.microsoft.com
  • http://*.update.microsoft.com
  • https://*.update.microsoft.com
  • http://download.windowsupdate.com

Huomautus: Tähtimerkit ja eri osoitteet varmistavat, että tietokoneesi toimii sivuston kanssa riippumatta siitä, miten avaat sen tietokoneesta tai Webistä.